Bokningsvillkor och Integritetspolicy


En bokning med Mobilfotoakademien är bindande från och med genomförd betalning om inget annat anges. Mobilfotoakademien som drivs av företaget Nordiska fotokurser har rätt att ställa in en kurs vid för få deltagare, om så är fallet erhålls full återbetalning.


Du har alltid rätt till fri avbokning med full återbetalning senast 30 dagar innan kursstart.

Vid sjukdom eller förhinder har du rätt att flytta din bokning till kommande kurstillfällen utan extra kostnad. 


Vid distanskurs via zoom har du rätt till full återbetalning vid avbokning 60 dagar innan kursstart.


Integritetspolicy


Syftet med denna integritetspolicy är att beskriva hur vi samlar in, lagrar och använder oss av dina personuppgifterVem är ansvarig för att dina personuppgifterna hanteras?

Mobilfotoakademien som drivs av Nordiska fotokurser och Jonathan Stenvall är ansvarig för att dina personuppgifter hanteras.

Kontakt: Tel 072 164 2780 Mejl info@mobilfotoakademien.seVarför samlar vi in dina personuppgifter och hur använder vi oss av dem?

Mobilfotoakademien samlar in dina personuppgifter för att kunna leverera dem kurser, workshops eller övriga tjänster som vi erbjuder. Dina uppgifter används för att dela information, betalningsbekräftelse och kursöversikt till dig som bokat någon av våra tjänster.Hur länge lagras dina personuppgifter hos oss

Mobilfotoakademien sparar dina uppgifter så länge det finns en relevant kundrelation. Efter avslutad kundrelation kommer dina personuppgifter raderas.Dina rättigheter som kund

Som kund har du alltid rätt att få information om vilka uppgifter vi har lagrat om dig samt möjlighet att korrigerade om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. Du har alltid rätt att dra tillbaka ditt samtycke för användningen av dina personuppgifter.